Este deja cunoscut faptul ca Delta Dunarii este un colt de natura salbatica si fascinanta. Daca nu ati fost pana acum in acest loc de vis, noi va recomandam sa il includeti fara sa stati pe ganduri pe lista voastra de destinatii turistice.

Corada Delta Travel va va ajuta sa aveti parte de o experienta inedita, unica, de o evadare intr-o lume plina de liniste si relaxare, unde singurele urme lasate sunt ale barcilor noastre care trec din cand in cand prin labiritul de canale.

Corada Delta Travel este definite de professionalism, seriozoitate, atentie, daruire, pasiune si va ofera cu drag plimbari in Delta Dunarii in care veti avea ocazia sa pescuiti, sa fotografiati si sa filmati peisajele colorate si toata fauna Deltei, sa va relaxati, sa gasiti acea oaza de liniste de care aveti nevoie, sa participate la diverse jocuri si trasee turistice deosebite pe care noi le organizam.

De asemenea, daca aveti in minte o anumita ruta care nu se afla pe lista noastra, dar pe care voi doriti sa o faceti, noi va stam la dispozitie si vom tine cont de cerintele voastre, deoarece pentru noi cel mai important este ca voi sa va simtiti bine, s ava distrait si sa aveti parte de experiente placate de neuitat.

La sfarsitul acestei experiente, Corada Delta Travel se va asigura ca ati ramas cu amintiri unice desenate de peisaje pitoresti ale Deltei Dunarii.

Corada Delta Travel

Fotografii de poveste

Excursii in Delta Dunarii

Plimbari cu barca in Delta